Pertuntie 55
69100 Kannus

050-522 6608
050-361 9605

Jäseneksi
Mitä jäsenyys maksaa
Jäsenmaksu

Kun hakija on hyväksytty osuuskunnan jäseneksi tulee hänen suorittaa kertaluonteinen jäsenmaksu suuruudeltaan 168,19 euroa. Jäsenmaksu on henkilökohtaisessa verotuksessa vähennyskelpoinen tulonhankkimiskulu. Jäsenen erotessa osuuskunnasta jäsenmaksu palautetaan osuuskunnan sääntöjen mukaan.

Liittymismaksu

Liittymismaksu on suurudeltaan 85,00 euroa ja se on myös kertaluonteinen maksu, joka tulee suorittaa, kun hakija on hyväksytty jäseneksi. Liittymismaksua ei palauteta, sillä sen pääasiallisin tarkoitus on kattaa kulut, joita osuuskunnalle tulee, kun uusi jäsen kirjataan mukaan toimintaan.

Provisiomaksu

Osuuskunta perii palveluistaan provision, joka on tietty prosenttiosuus laskutussummasta. Provision tarkoitus on kattaa osuuskunnalle koituvat kulut. Osuuskuntamme käytössä olevat provisiot on laskettu niin pieniksi, että toiminta on työntekijän kannalta mahdollisimman kannattavaa.

Provision suuruus on porrastettu ja se määräytyy kuukausittaisen laskutusumman mukaan. Ei-jäsenillä provisiomaksu on kiinteä ja se on aina suurempi kuin jäsenillä.

Muut maksut

Osuuskunta ei peri jäseniltään muita maksuja ellei osuuskunnan varsinainen kokous toisin päätä.

Yksittäinen jäsen ei myöskään ole vastuussa osuuskunnan veloista.

Etusivulle Etusivulle Palaute Yhteystiedot