Pertuntie 55
69100 Kannus

050-361 9605

Palvelut
Siivous, kotipalvelu ja hoivatyö

Siivous ja hoivapuolella töitä tehdään rappu- ja rakennussiivouksista kotitaloussiivouksiin ja tukipalveluihin. Työhön valikoidaan hakemusten perusteella henkilöitä, jotka haluavat tehdä tällaista työtä – toki omavalintaisesti sillä sektorilla mikä kullekin on ominta.

Kun työ tehdään pääsääntöisesti toisen kodissa, on muistettava kunnioittaa jokaisen kodin ainutkertaisuutta ja asukkaiden toiveita. Tehtävistä töistä ja toiveista keskustellaan asiakkaan kanssa ja tilanteet ratkaistaan aina tapauskohtaisesti.

Pääasiallisena toiminta-alueena Kannus-Kalajoki sektori. Kotihoidon tukipalvelua tehdään aina kunnan kanssa yhteistyössä, lähimpinä yhteistyötahoina kotipalvelu.

Kotihoidon tukipalvelua voidaan tehdä ilman arvonlisäveroa. Oikeus saada arvonlisäverotonta työpalvelua perustuu sosiaalihuoltolakiin. Myös palvelusetelillä tehtävät tukipalvelut kuuluvat useiden työntekijöidemme työnkuvaan.

Työstä (myös arvonlisäveroton työ) saa oikeuden kotitalousvähennykseen. Ajanmukaisen tiedon kotitalousvähennyksestä saat osoitteesta www.vero.fi

Etusivulle Etusivulle Palaute Yhteystiedot